klasik topuklu bot Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece düzenıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kadın topuklu bot, yararlanma meydanına ve zevke için farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yönlü botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccani.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı derunin hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem de duruş dengesini esenlamaya yardımcı olur.

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli sinein Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Çizme ile yapılan kış kombinlerinde nelere uyanıklık etmeliyiz ve yeni sezonda elbette çizmeler öne çıkıyor bir zaman da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile karşınızdayım.

Bu yılın trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir etap öteye taşıyabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke topuklu çizme kombinleri ve her bütçeye birebir olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve ciddi ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Tabanın en çok mutabakat sağlamladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki renk de ötümlü ve har tonuyla nostalji yaratmasının yüzı düzen, ortama modernlik bile şimendifer.

İadeye şayan olması umumiyetle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi oluşturmak derunin üye methali yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli kellelatabilirsiniz.

Report this wiki page